رسیدن ظرفیت جوجه ریزی در مرغداری های کشور به ۱۴۰ میلیون قطعه در ماه

معاون امور دام وزیر جهادکشاورزی با اشاره به برنامه ریزی این وزارتخانه برای تولید و تامین مرغ مورد نیاز در کشور، گفت: ظرفیت جوجه ریزی در مرغداری ها تا پایان آذر ماه جاری به ۱۴۰ میلیون قطعه افزایش می یابد.

به گزارش اگزیم نیوز، محمد ابراهیم حسن نژاد روز شنبه در جریان بازدید از مرغداری های شهرستان نهاوند افزود: سالانه بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور به تولید می رسد.

وی از ذخیره سازی مرغ مازاد بر نیاز کشور خبر داد و گفت: رشد تولید موجب تعادل سازی قیمت و همچنین ذخیره سازی مطمئن این محصول اساسی می شود تا در ایام پرتقاضا با مشکل تامین مرغ روبرو نشویم.

معاون امور دام وزیر جهادکشاورزی افزود: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از نهاده های مورد نیاز صنعت مرغداری از خارج تامین می شود، دولت و وزارت جهاد کشاورزی برنامه ریزی برای تامین به موقع نهاده ها را جزو اولویت های خود قرار داده اند.

این مسوول با بیان اینکه برنامه ریزی مناسبی برای تولید گوشت قرمز در کشور انجام شده است، گفت: سالانه حدود ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور به تولید می رسد و سایر نیاز و تقاضا برای این محصول نیز از طریق واردات تامین می شود.

حسن نژاد از همدان به عنوان استانی مهم در تولید محصولات کشاورزی از جمله در حوزه دامپروری یاد کرد و افزود: این استان در صنعت یاد شده از ظرفیت بالایی برخوردار است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان نیز در این بازدید از افزایش ۲۱ درصدی جوجه ریزی در مرغداری های این استان نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

رضا بهراملو افزود: از ابتدای سال جاری ۲۳ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۲۰۵ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های همدان به انجام رسیده است.

وی اظهار داشت: میزان جوجه ریزی ماهانه در همدان طی ماه های اخیر به سه میلیون قطعه رسیده که نشانگر تحقق کامل تعهد تولید مرغ در این استان بوده است.

کد خبر 69857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 0 =